Ramme Lomborg Idrætsforening

Badminton

Velkommen til RLIFs badmintonafdeling
Vores trænere står klar til at tilbyde dig spændende badmintonplevelser, som udover de ugentlige træninger; også giver dig mulighed for at deltage i badmintonstævner og -turneringer.

Badminton er en fantastisk sjov sport, hvor man udfordres både fysisk og mentalt. Det kræver koordination, balance, hurtighed, finesse og taktik, og det er noget vi gradvist leger ind med børnene, så alle får en succes oplevelse på det niveau de befinder sig. Badminton er en af de få sportsgrene hvor man har mulighed for at spille alene (single), som par (double) og sammen med det modsatte køn (mixdouble) og samtidigt spille for sit hold og klub. Man bruger både de store muskler til at bevæge sig hurtigt rundt på banen og de finmotoriske bevægelse for at placere ketsjeren helt rigtigt og udføre slaget.

Badminton er derfor både et glimrende alternativ til indefodbold og gymnastik og samtidig et fint supplement til disse sportsgrene. Vi tilbyder badmintontræning for børn fra 2. til 6. klasse.

Tilmelding og betaling af kontingent

Kontingentet for børnebadminton skal betales senest 3 uger efter sæsonstart. Kontingentet betales under fanen Tilmeld under Badminton, hvor der også ligger en oversigt over de forskellige hold.

Sæsonen for motionister begynder som regel uge i uge 36 (dog kan aflysninger forekomme) og uge 39 for skolebørn.

Har du forslag til nye tiltag eller forbedringer, hører vi gerne fra dig!

Badmintonudvalget

Edel Høgh formand mobil: 25333284 e-mail: dsl450404@gmail.com

Facebook