Ramme Lomborg Idrætsforening

Fodbold

Velkommen til RLIF’s fodboldafdeling
Vores trænere står klar til at tilbyde dig spændende fodboldoplevelser, som udover de ugentlige træningen og turneringskampe, også giver dig mulighed for at deltage i fodboldstævner.Tilmelding og betaling af kontingent
Kontingent er sæsonopdelt og skal betales senest 3 uger efter sæsonstarten. Kontingent betales via conventus og gælder fra sommer til sommer. Udendørs- og Indendørsfodbold er to aktiviteter og dermed også to kontingenter. Da der kan være en del nye spillere som starter i foråret, vil der her være mulighed for at betale for en halv sæson.Forældreopbakning er en vigtig del af at spille fodbold.
For at opretholde en velfungerende fodboldafdelingen i Ramme-Lomborgs Idrætsforening er vi afhængig af en god forældreopbakning. Så vælger du at lade dit barn gå til fodbold vil det også inkludere en indsats fra din side.

Oftest er det én eller flere forældre der tilbyder at træne holdet eller klare de administrative opgaver omkring kampe og stævner.

Trøjevask og kørsel til kampe fordeles med en turnusordning blandt forældrene. Den gode forældreopbakning er med til at give dig både sjove og gode sportslige oplevelser sammen med dit barn, dit barns kammerater og deres forældre.

RLIF sætter stor pris på, at du og din familie er aktive medspillere udenfor banen og at I deltager i fællesskabet, for derved at medvirke til et fortsat aktivt og udviklende klub liv.

Facebook