Ramme Lomborg Idrætsforening

Tour de RAM-BORG.

Tour de RAM-BORG.

Støt DIN lokale forening ved at donere et beløb til vores stjerne cyklister.

OBS … det er vigtigt at I skriver jeres donationer som kommentar i selve begivenheden og ikke under de delte opslag …

Lørdag d. 30 Maj 2020 sætter 11 af vores stjerner sig på cyklen for at køre 1 time på en 4 km rute mellem Lomborg Børnehus og Alparken i Ramme.
Cyklisterne starter kl. 14 fordelt på de 2 ovenstående start steder, for at samle penge ind til Ramme – Lomborg IF.
DU kan støtte din lokale forening ved at donere et fast beløb eller et beløb pr. km holdet cykler på denne time – med mulighed for at vælge et max beløb.
Foreningen sætter 4 gavekort på højkant, til lodtrækning mellem de som donere til foreningen.

Link til begivenhed på facebook: https://www.facebook.com/events/657570264789414/

Det med småt:
– Løbet slutter kl. 15, en eventuel påbegyndt runde afsluttes og tæller med i det samlede antal km.
– Følg ovenstående link til begivenheden på Facebook og skriv i kommentaren “kommenter med din donation her” med det beløb du vil donere pr. km og eventuelt max beløb eller fast donation.
– Herud over er der mulighed for at sende en mail til rlif@outlook.dk ved spørgsmål eller til at skrive hvor meget du ønsker at donere.
– Der er desværre ikke mulighed for at møde op og heppe på holdet, men alle i Lomborg og Ramme er velkomne til at hejse flaget så stjernerne har noget kønt at kikke på.
– For at deltage i lodtrækningen af 4 x gavekort skal donationen være overført til konto og reg. nr. 9589 – 5565735073 eller via MobilePay: 17191 senest torsdag d. 4 Juni 23.59 og lodtrækningen sker fredag d. 5 Juni. HUSK at skrive cykelløb og navn i kommentar feltet ved overførsel eller MobilePay.
– Vi skriver antallet af cyklede kilometer ind på vores Facebook side efter løbet – herefter beder vi jer støtte op om os og overføre jeres donerede beløb.
– Vi er meget taknemmelige for alle donationer, både donationer i forbindelse med cykelløbet, samt eventuelle donationer før og efter.
o Gavekort:
1 x 500,- til Sportigan
1 x 500,- til Rema 1000
2 x 250,- til den nye lokale købmand

Ekstra donation fra vores nogle af vores sponsorer:
– 2 gavekort til Cykelmads Lemvig til en værdi á 500,- (Til stor service af din cykel)
– 2 gavekort til Restaurant Marina á 250,-

Vores stjerner er en god blanding af bestyrelse, udvalg, instruktør og trænere: Henrik Madsen, Mads Odgaard, Nikoline Sivebæk Mikkelsen, Steffen Kristensen, Gerben Hoornenborg, Jens Ole Madsen, Jørn Agergård, Heidi Kristensen, Arne Bech Poulsen, Jørgen Jacobsen og Lars Kirkeby.

Vi bliver glade for alt støtte og alle donationer – På forhånd tak.