Ramme Lomborg Idrætsforening

Nye badmintontiltag

Nye badmintontiltag: Familiebadminton og baner til unge motionister er nogle af de nye tiltag, som Ramme-Lomborg IF sætter i gang i år.

Familiebadminton er en time om ugen i Lomborg fra kl. 18-19, hvor hele familien kan spille. Det er oplagt, at dele banelejen med en anden familie – så kan familierne mødes eller skiftes til at spille, så man får meget for sin baneleje. Banelejen er sat til kr. 500,- for en halvsæson, som starter uge 36 og varer indtil jul. Det bliver også muligt at leje en bane til forårssæson fra efter jul indtil april. Målgruppen er børnefamilier, så en forudsætning er, at der er mindst ét barn under 13 år i familien der spiller, påpeger formanden.

Badmintonentusiaster fra 13-18 år har fået deres egen time i Ramme Hallen fra kl. 18-19 om torsdagen, til et lavere kontingent på kr. 800,- pr bane pr sæson. For seniormotionister er der mulighed for at leje en bane i Lomborg og Ramme som hidtil, dog kun fra kl. 19-20 i Lomborg. Baneleje for alle grupper er mulig fra lørdag d.27. august kl. 10 her på hjemmesiden under fanen Badminton>Tilmeld.

RLIF har lagt badmintontræning for børn fra 2.-6. klasse direkte efter skole, så kan man nå den sene bus. Marianne Agger træner holdet sammen med Linda Kjærgaard. Som et ekstra plus, har foreningen i år fået fat i 3 unge mænd til at give ekstra træning én gang i måneden for de spillere der i forvejen er dus med fjerbolden. Søren Peter Bech, Asbjørn Mogensen og Bjarke Vang Jensen glæder sig til at udfordre spillerne og udvikle deres spil. Træning starter i uge 39.

Udvalget har flere nye ideer i støbeskeen. Foreningen håber at styrke forholdet til andre badmintonklubber, ved at lave nogle fællesarrangementer i løbet af sæsonen. Noget der dog ikke skal laves om på, er foreningens træningslejr for børnespillere til efteråret. Det er altid en stor succes!IMG_7792

Facebook