Ramme Lomborg Idrætsforening

Motionist Badminton Oktober & November

Kære badminton motionister i Ramme og Lomborg.

Pga. de nye covid-19 restriktioner de næste 4 uger (uge 44 – 47), er vi nød til at lave lidt ændringer for at kunne få lov at fortsætte.
– Omklædningsrummene kan ikke benyttes, så kom omklædt og kom max 5 – 10 min før opstart – husk mundbind til og fra banen.
– Forlad hallen lige efter endt spil, så vi undgår forsamlinger.
– Sprit hænder når i ankomme og når i forlader hallen, samt inden i sætter bane udstyr op eller tager det ned.
– Bane 1 & 2 og bane 4 & 5 kan benyttes som normalt, men bane 3 bliver ”slettet”, så der kun er forsamlet max 10 personer i hver ende af hallen (der skal stå kegler på tværs af bane 3 for at vise at de 2 ender er adskilt).

Til motionisterne i Ramme:

Da der kun er mulighed for at spille på 4 baner, vil en fra jeres hold modtage en sms med hvilken uge, i de kommende 4 uger, jeres hold skal sidde over på jeres normale træningstid (glæder kun hold fra kl. 19 – 20 og kl. 20 – 21, hvor alle baner er fyldt).

Da der ikke er mere end 2 hold fra henholdsvis kl. 18 – 19 og kl. 21 – 22, har vi heldigvis mulighed for at tilbyde de 2 hold der i den pågældende uge sidder over, mulighed for at møde op til træning enten kl. 18 – 19 eller 21 – 22 i stedt for den normale træningstid – holdet vælger selv om I ønsker at flytte den pågældende træning til én af de 2 andre tider eller om I vælger at sidder træningen over hjemme – vi behøver ikke besked, i møder bare op.

Husk at give informationen videre til de andre på jeres hold.
Pas på jer selv og hinanden.

På vegne af Ramme Lomborg Idrætsforening.
Kontakt Lotte 21238255 ved spørgsmål.